Become A Self Leader

We are always looking for brilliant
people to join our team

More than just a job

Being a part of Self Leaders is not “just a job”. There is purpose and meaning in what we do.

Team sitting together and working

We are on a mission to change the hierarchical and old-fashioned view of leadership by empowering the idea of self-leadership to businesses worldwide. Our goal is to create a modern, proactive, sustainable approach to leadership and management. Of course, we are also practicing what we preach. As a company, we strive to become fully self-organizing, which means no formal hierarchies in the traditional sense. Instead, we support our coworkers in being fully responsible for their own projects.

Team sitting together and working

Job openings

Click on each ad to view

RecPro letar nu efter en driven Account Manager till Self Leaders

Self Leaders är ett företag som specialiserar sig på att designa och facilitera storskaliga ledarskapsprogram. Deras affärsmodell bygger på att göra skillnad både för organisationen, alla medarbetare och i förlängningen samhället. De tror på att stärka företagskulturen genom att tillgängliggöra ledarutveckling för alla.  Sedan 2009 har Self Leaders verkat i över 50 länder, i mer än 350 organisationer och nått över 65 000 människor med sina program. 

Self Leaders består av ett starkt, drivet och dedikerat team med en kultur som bygger på autencitet, ständigt lärande och att stötta varandra för att tillsammans nå gemensamma mål.  I nuläget befinner sig Self Leaders  i en spännande global expansion och ser ett behov av ökad professionell försäljning och kundhantering. Därför söker de en driven Account Manager som tar ägandeskap för att driva försäljningen.  

Tjänstebeskrivning

Som Account Manager hos Self Leaders så är du ”först in” som renodlad säljare, med allt vad det innebär. Du kommer att vara en nyckelperson i drivandet av bolagets försäljning och både utveckla befintliga kunder och arbeta uppsökande gentemot potentiella nya kunder, i Sverige såväl som internationellt. Du driver säljprocesser från ax till limpa och säkrar kvalitet, responsivitet och proaktivitet i säljarbetet. Arbetet sker i Scale Up teamet, och du kommer att ha nära samverkan med grundare, ledningsgrupp och övriga medarbetare. Du leder arbetet med att utveckla sälj som funktion och i dina arbetsuppgifter ingår bland annat att: 

 • Driva och managera försäljning av bolagets produkter och tjänster. 
 • Delta i säljmöten med existerande och nya kunder, förstå kundens ofta komplexa behov och utifrån det designa offert baserat på Self Leaders produktportfölj.
 • Expandera Self Leaders kundbas och nätverk.
 • Definiera målgrupper och vidareutveckla säljmaterial, arbetssätt och strategier för försäljning. 

Bolaget är i en expansiv fas och du har en nyckelroll att spela i detta. Tjänsten ställer stora krav på din förmåga att skapa förtroendefulla relationer, driva försäljningen framåt tillsammans med kollegor och kunder. 

Relevant erfarenhet

Till denna tjänst söker vi dig som har gedigen erfarenhet av B2B-försäljning och vill ha ett större ansvar och påverkan i din roll. Formella krav för tjänsten inkluderar: 

 • 3+ års erfarenhet (gärna 5+) av operativ B2B-försäljning med goda resultat. 
 • Vana av att sälja komplexa tjänster och/eller digitala produkter. 
 • Vana av att arbeta utifrån processer och rutiner för framgångsrik försäljning. 
 • God förmåga att snabbt sätta sig in i och arbeta med digitala produkter och tjänster. 
 • Uttrycker sig väl både på svenska och engelska i tal och skrift. 

Som person tror vi att du är självgående, driven och strukturerad. Du trivs med att ta ansvar samt drivs av att utveckla och förverkliga potential. Du är en skicklig genomförare med en strategisk ådra och har en ambition att växa i din roll. Vidare är du en god kommunikatör med känsla för kvalitet, samt vill verka för hållbarhet och långsiktighet. 

Här finns en utmärkt chans att växa med ett expansivt svenskt bolag som har framtiden för sig och sätta din egen prägel på en framväxande försäljningsorganisation. 

Ansökan

Urval sker löpande. Personlighets- och färdighetstest ingår som en del av rekryteringsprocessen.

För frågor kring tjänsten och ansökan, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Erik Cedergren på telefonnummer 073-350 24 35 alternativt erik.cedergren@recpro.se

RecPro letar nu efter en inspirerande facilitator till Self Leaders

Self Leaders är företaget som specialiserar sig på att designa och facilitera storskaliga ledarskapsprogram. Visionen är att skapa en värld där alla ser sig själva som en ledare, tar ansvar för sitt och andras välmående och därigenom bidra till den gemensamma kulturen. Sedan 2009 har Self Leaders verkat i över 50 länder, i mer än 350 organisationer och nått över 65 000 människor med sina ledarskapsprogram. Self Leaders består av ett starkt, drivet och dedikerat team med en kultur som bygger på autencitet, ständigt lärande, mod att agera och ta beslut samt att stötta varandra för att tillsammans nå gemensamma mål. 

I nuläget befinner sig Self Leaders i en spännande global expansionsresa och ser ett behov av att förstärka sin organisation med en inspirerande facilitator som vill bidra till deras syftesdrivna uppskalning.

Tjänstebeskrivning

Genom att leda Self Leaders workshops kommer du ha en nyckelroll i att möta deras kunder och deltagares behov, syfte och värdeskapande. I arbetsuppgifterna ingår det att förbereda, anpassa och samordna inför workshops samt att leda andra kund- och säljrelaterade projekt och aktiviteter. Du kommer onboardas i Self Leaders kärnutbud och existerande moduler för att senare självständigt kunna leda och facilitera deras program och workshops.

I rollen som Faciliator och Inspiratör kommer du att; 

 • Inspirera till, och guida till, reflektion och dialog utifrån våra forskningsbaserade moduler, med syfte att bidra till utveckling både på individ- och gruppnivå 
 • Samordna med säljansvarig och kund kring programupplägg, genomförande samt kunduppföljning
 • Designa och anpassa workshop-upplägg som matchar det utlovade programmet utifrån Self Leaders existerande moduler
 • Bidra till att vidareutveckla och uppdatera existerande workshopmaterial
 • Vara “ansiktet utåt “ på nationell nivå och på sikt även internationell nivå

Kvalifikationer

Till denna tjänst ser vi att du har mycket god vana av att genomföra föreläsningar och workshops digitalt, där fokus legat på mycket hög kvalité, resultat och återkoppling.

Vi ser vidare att du har; 

 • Mycket god förmåga att fånga deltagarnas uppmärksamhet i det digitala rummet samt vara tydlig, kärnfull och lyhörd.
 • Kapaciteten att snabbt förstå kundernas ofta komplexa organisatoriska kontext, i kombination med förståelse för mänsklig utveckling samt interaktion.
 • En nyfiken och öppen approach – du drivs av att lära dig
 • Bakgrund och erfarenhet inom undervisning, utbildning och/eller föreläsningar 
 • Relevant akademisk examen såsom inom psykologi, beteendevetenskap, organisationsutveckling eller motsvarande
 • Intresse och god erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg samt utvecklad förståelse för digitala produkter och tjänster 

Som person tror vi att du är driven, karismatisk och kommunikativ, med en unik förmåga att inspirera samt engagera andra. Därtill ser vi gärna att du har en stark ambition att utvecklas både med Self Leaders och i dig själv. 

Detta är en guldchans för dig som tillsammans med ett bolag i framkant, vill utvecklas med duktiga kollegor och spela en nyckelroll i organisationen. 

Ansökan

Urval sker löpande. Vänligen klicka här för att skicka in din ansökan.

För frågor kring tjänsten och ansökan, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Sofia Embering på: sofia.emebring@recpro.se

RecPro letar nu efter en ansvarstagande program-koordinator till Self Leaders

Self Leaders är företaget som specialiserar sig på att designa och facilitera storskaliga ledarskapsprogram. Visionen är att skapa en värld där alla ser sig själva som en ledare, tar ansvar för sitt och andras välmående och därigenom bidra till den gemensamma kulturen. Sedan 2009 har Self Leaders verkat i över 50 länder, i mer än 350 organisationer och nått över 65 000 människor med sina ledarskapsprogram. Self Leaders består av ett starkt, drivet och dedikerat team med en kultur som bygger på autencitet, ständigt lärande, mod att agera och ta beslut samt att stötta varandra för att tillsammans nå gemensamma mål. 

I nuläget befinner sig Self Leaders i en spännande global expansionsresa, och ser ett behov av att förstärka den del av organisationen som arbetar med nuvarande och potentiella kunder. 

Tjänstebeskrivning

Som program-koordinator kommer du ansvara för att koordinera Self Leaders programleveranser. Du har även en viktig roll i Self Leaders dagliga drift och kommer till stor del verka som en genomgående knytpunkt.

I rollen som Program-koordinator ingår bland annat att; 

 • Agera support till programansvariga och facilitatorer i deras kundleveranser, med främst samordnande och administrativa arbetsuppgifter
 • Ha direktkontakt och agera support till flera interna och externa parter, som kollegor, kunder och extern bokföringsbyrå
 • Ha en hög nivå av proaktiv förmåga, att uppfatta vad som behöver göras och agera på detta 
 • Vara en forward-thinker och arbeta för att alltid vara “steget före”
 • Kvalitetssäkra leveranser och processer
 • Vara bekväm i att vara en “go-to”-person
 • Supportera i workshop-sammanhang 
 • Rapportera och administrera

Då det ständigt är mycket på gång hos Self Leaders har du många bollar i luften och är i många fall den berömda spindeln i nätet. Vi tror att bra förutsättningar för detta är att du är kommunikativ och har en stark förmåga att koordinera och leverera.

Kvalifikationer

Till denna tjänst söker vi dig som har en bakgrund som koordinator eller likvärdigt, och en vilja att utvecklas inom detta. 

Vi värderar högt om du har; 

 • Vana att hantera många ärenden parallellt
 • Flexibilitet och anpassningsförmågan att skifta mellan olika typer av arbetsuppgifter, kontaktytor och kontexter 
 • Analytisk förmåga  
 • God vana av att arbeta med digitala verktyg samt utvecklad förståelse för digitala produkter och tjänster – vana att arbeta i Office-paketet är ett krav. 
 • God förmåga att uttrycka dig väl både på svenska och engelska i tal och skrift. 

Som person tror vi att du är självgående, driven och en riktig doer. Du tar dig an dina uppgifter på ett effektivt sätt vilket du självklart gör med en positiv inställning. Du är van vid att prioritera och kan skifta mellan olika typer av arbetsuppgifter. 

Här finns en utmärkt chans att växa och utvecklas tillsammans med ett expansivt svenskt bolag. 

Ansökan

Urval sker löpande. Vänligen klicka här för att skicka in din ansökan.

För frågor kring tjänsten och ansökan, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Sofia Embering på: sofia.emebring@recpro.se

Be yourself

We want you to feel comfortable and empowered to be yourself at work.

Grow and develop

As an organization, we embrace each employee's personal and professional growth.

your voice is heard

We listen and ensure that our coworkers feel heard, respected, and valued.

Open Applications

Employee and company growth through virtual experiences.
@ Copyright Self Leaders 2020