SelfLeaders | Digitala verktyg för att aktivera självledarskap
20256
eventbrite_events-template-default,single,single-eventbrite_events,postid-20256,wpi_db,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Digitala verktyg för att aktivera självledarskap

Digitala verktyg för att aktivera självledarskap

Details
Date:

november 21

Time:

01:30 e m - 05:00 e m

Click to Register: https://www.eventbrite.com/e/ttt-gor-chefen-till-ledarutvecklare-tickets-61994542345
Organizer

SelfLeaders

Website: https://www.eventbrite.com/o/selfleaders-13355719153
Venue

SelfLeaders HQ

Gamla Brogatan 17, 11120 Stockholm

Stockholm, SE, 11120

Hur stöttar vi administrativa chefer till att bli inspirerande förändringsledare?

En stor majoritet av medarbetare skulle önska att deras chefer kunde bli aningen mer inspirerande och engagerande. Samtidigt frågar sig ledningsgrupper och chefer hur de kan öka mod, kreativitet och effektivitet i sina team.

 

Hur får vi till denna förändring? Vi tror att det som är bäst för ert team är en kombination av att vi externa inspiratörer kommer några dagar per år och ger energi och perspektiv till ditt team men också att era egna teamleaders och chefer själva får verktyg till att fortsätta övningarna. Repetition är viktigare än intensitet när det gäller att få in nya vanor!

 

Efter ett par års prototypande och innovation har SelfLeaders tagit fram ett verktyg som gör just det. Stöttar chefer, genom digitala verktyg med inspirerande innehåll, att hålla egna inspirationsworkshops och stärka förmågor i sina team på en daglig basis. Vad sägs om att träna upp modet i 15 minuter på måndag? Och nästa fredag kan vi öva upp tilliten på 45 minuter? Och när tilliten är på plats, låt oss kolla in våra styrkor och skuggor över ett lunchpass! Osv.

 

Den 21 november lanserar vi officiellt vårt Train-the-trainer-(TTT)-verktyg som idag ligger till grund för att stötta kulturresor och chefer i bolag såsom Telia, NENT Group, Lindex m.m.

 

Du får med dig insyn i:
❖ Praktiska verktyg och övningar som stärker förmågor såsom mod, kreativitet, fokus, personlig hållbarhet, självledarskap m.m.
❖ Lärdomar från våra case där metoden är live och implementeras (gästtalare kommuniceras inom kort)
❖ Upplevelsebaserade övningar kopplat till hur man skapar stärker en lärande organisation

 

Därutöver får du ett ypperligt tillfälle att nätverka med personer i liknande position som du själv.