SelfLeaders | Stockholm- Vuxenutveckling som stärker självledarskapet – 30 maj 2018
18259
eventbrite_events-template-default,single,single-eventbrite_events,postid-18259,wpi_db,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Stockholm- Vuxenutveckling som stärker självledarskapet – 30 maj 2018

Stockholm- Vuxenutveckling som stärker självledarskapet – 30 maj 2018

Details
Date:

May 30

Time:

08:30 am - 12:00 pm

Organizer

SelfLeaders

Venue

Ekskäret Klustret (Floor 7)

Mäster Samuelsgatan 36, 11157 Stockholm

Stockholm, SE, 11157

Robert Kegan, professor i psykologi vid Harvard, har intresserat sig för hur människor och främst ledare växer och utvecklas. Han har funnit att det finns tre stadier i vårt meningsskapande och i förmågan att hantera komplexitet i vuxen ålder – socialiserat, självförfattande och integrerat. De hör ihop med gott ledarskap samt viljan och möjligheten att ta helhetsansvar.


Det intressanta i Kegans forskning är att ca 2 av 3 chefer stannar på det socialiserade stadiet genom hela sin karriär och ofta större delen av sitt liv. Detta trots att kapaciteten hos de allra flesta att röra sig vidare till de andra stadierna finns redan från sena tonåren. De nuvarande strukturerna i samhället och i våra organisationer uppmuntrar inte till utveckling och till och med hindrar denna ibland. Det skulle kunna se helt annorlunda ut.
Stadierna som Kegan beskriver handlar om emotionell utveckling, snarare än mental kapacitet. Det innebär att alla kan växa och utvecklas med rätt stimulans, en uppmuntrande kultur och sunda strukturer.


SelfLeaders vision är en värld där alla är ledare. Genom autentiska samtal vill vi skapa mer motivation, ansvarstagande och utveckling, för ökad hållbarhet på alla nivåer.
Vi bjuder nu till en halvdag där vi fördjupar oss i teorin om hur vuxna utvecklas och pratar om vad man från ledningen sida kan göra för att skapa en starkare kultur av självledarskap i hela organisationen.


Du får nya perspektiv och konkreta tips på hur du kan bidra till en sundare och mer utvecklings-orienterad kultur, roligare rutiner och mognare ledare – i din organisation.


Denna utbildningshalvdag kommer gästas av Judit Schneider, Learning & Development, Spotify. Judit kommer att tala om hur Spotify har arbetat med sina värderingar på deras Passion Tour och också hur de arbetar med värderingar som en del av deras onboardingprocess – det sistnämnda i samarbete med SelfLeaders som ett sätt att stödja integrering av värderingar på både individ- och organisationsnivå.


Seminariet riktar sig till HR-chefer/direktörer i organisationer med 300+ medarbetare.


Vi hoppas att du kan och vill komma.


*Begränsat antal platser (max 2 personer från samma företag kan anmäla sig till detta event). Detta event är endast för seniora HR professionella/VDar.