SelfLeaders | Stockholm – Välkommen på exklusiv VD-träff med SelfLeaders – 12 december 2018
19130
eventbrite_events-template-default,single,single-eventbrite_events,postid-19130,wpi_db,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Stockholm – Välkommen på exklusiv VD-träff med SelfLeaders – 12 december 2018

Stockholm – Välkommen på exklusiv VD-träff med SelfLeaders – 12 december 2018

Venue

Epicenter (floor 7)

Mäster Samuelsgatan 36, 11157 Stockholm

Stockholm, SE, 11157Under 2018 vill vi på SelfLeaders dela med oss av kunskap och erfarenheter som vi själva eller någon av våra samarbetspartners har.

Den 12 december bjuder vi därför in dig plus 14 andra till en VD-träff där vi tillsammans fördjupar oss i teorin bakom Deliberately Developmental Organizations, om hur vuxna utvecklas och pratar om vad man från ledningens sida kan arbeta på ett effektivt sätt med värderingarna samt skapa en starkare kultur av självledarskap igenom hela organisationen.

Robert Kegan, professor i psykologi vid Harvard, har intresserat sig för organisationer med exceptionella resultat som skapas utifrån på ett starkt ledarskap och kultur. Utifrån detta har han tagit fram ett ramverk för hur vi kan skapa organisationer där individernas och organisationens framgång går hand i hand. Kegan kallar detta Deliberately Developmental Organizations.

Eventet kommer faciliteras av Jan Artem Henriksson, medgrundare av SelfLeaders. Jan är en del av Handelshögskolans Executive Education fakultet, gästföreläsare på Harvard och varit delaktig i flera kulturella transformationer i organisationer på global nivå. Du kommer få tillgång till nya perspektiv, konkreta tips på hur du som VD kan bidra till en sundare och mer utvecklings-orienterad kultur, roligare rutiner och mognare ledare – i din organisation.

Varmt välkommen!

Detta event riktar sig mot bolag med minst 50 anställda.