SelfLeaders | Stockholm- DDO – hur skapar man en organisationskultur där alla är ledare? – 4 juni 2019
19838
eventbrite_events-template-default,single,single-eventbrite_events,postid-19838,wpi_db,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Stockholm- DDO – hur skapar man en organisationskultur där alla är ledare? – 4 juni 2019

Stockholm- DDO – hur skapar man en organisationskultur där alla är ledare? – 4 juni 2019

Details
Date:

June 4

Time:

08:30 am - 12:00 pm

Organizer

SelfLeaders

Venue

SelfLeader HQ

Gamla Brogatan 17, 11120 Stockholm

Stockholm, SE, 11120
HUR SKAPAR MAN EN KULTUR DÄR ALLA ÄR LEDARE?

SELFLEADERS JOBBAR EFTER HARVARDPROFESSORERNA ROBERT KEGANS & LISA LAHEYS TEORIER OCH HAR UTVECKLAT UTBILDNINGAR SOM ANVÄNDS PÅ BL.A. SPOTIFY, HANDELSHÖGSKOLAN OCH HARVARD.

Under snart 10 år har vi fokuserat på att hjälpa organisationer att skapa, aktivera eller implementera sin kultur och värderingar för att stödja strategin. Vi har bl.a. skapat värdegrunder för Almi, en handfull Bonnier-bolag, Handelshögskolan, och Vasakronan. Fler än 40 000 personer har gått igenom våra utbildningar i självledarskap för att öka ansvarstagande, samarbete, engagemang  och utveckling med tydliga effekter uppmätt i medarbetarundersökningar. Nu är det dags att ta det ytterligare en nivå genom att arbeta utifrån principerna kring hur man skapar en utvecklingskultur på riktigt.

Du får med dig:
❖ Perspektiv från forskningen: Vad innebär en DDO – Deliberately Developmental Organization enligt Kegan & Lahey (Harvard)
❖ Exempel på vilka principer och rutiner som behövs för att skapa en utvecklingsorganisation
❖ Upplevelsebaserade övningar kopplat till hur man skapar en DDO
❖ Nätverka med personer i liknande position som du själv


*Begränsat antal platser (max 2 personer från samma företag kan anmäla sig till detta event). Detta event är endast för seniora HR professionella/VDar på företag med 50+ anställda.