SelfLeaders | Göteborg – Nya perspektiv på ledarskap, värderingar och motivation
20268
eventbrite_events-template-default,single,single-eventbrite_events,postid-20268,wpi_db,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Göteborg – Nya perspektiv på ledarskap, värderingar och motivation

Göteborg – Nya perspektiv på ledarskap, värderingar och motivation

Venue

Factory Workspace

Friggagatan 3A, 411 33 Göteborg

Göteborg, SE, 411 33

Välkommen till inspirationsträff den 4 december 08:30-12:00. 

Gästtalare: Sanna Lindgren, HR- och kommunikationsdirektör på Lindex

Tillsammans utforska vi följande frågor och ämnen:

Hur kan din organisation skapa engagemang och riktning utifrån er gemensamma vision och värdegrund samtidigt som ni stärker varumärket och er position i marknaden? Idag kan HR och kommunikations-avdelningar slå sina kloka huvuden ihop för att uppnå ett gemensamt mål – att skapa en genuin identitet som levs inifrån och stärker varumärket utåt i marknaden. SelfLeaders har under de senaste åren sammanfört ledare från HR och marknadsavdelningar för att skapa rörelser som är långsiktigt hållbara och som stöttar affär och strategi. Ett av de senaste case vi jobbar med kommer presenteras av Lindex HR- och kommunikationsdirektör Sanna Lindgren som delar med sig av hur hon ser dessa två världar integreras genom värderingsarbete i ett syftesdrivet företag. Sanna delar med sig av sina erfarenheter kring Lindex kulturesa och visar exempel på hur de utvecklar en kultur präglat av självledarskap och ökat engagemang i syfte att stärka organisationens affär och leva sitt syfte som är To empower and inspire women everywhere.  

Mer om motivation och vår metodik

Motiverade medarbetare som tar ansvar och samarbetar är en av de viktigaste faktorerna för långsiktig lönsamhet i organisationer. I sin bok Drivkraft har Daniel Pink sammanfattat över 30 års motivations-forskning. Exempelvis visar allt fler studier från skilda forskningsfält att externa motivationssystem tappar i kraft när det kommer till komplexa och kreativa uppgifter medan arbetet med värderingar och inre motivation blir allt viktigare.

Frågan kvarstår dock hur man från ledningens håll och som kommunikationsansvarig kan bidra till att skapa en kultur som tar tillvara på medarbetarnas inre drivkrafter och få dem att på djupet förstå och brinna för organisationens värderingar och mål.

På SelfLeaders har vi specialiserat oss på att skapa kulturer där alla ser sig själva som ledare. Vi hjälper individer att integrera sina personliga drivkrafter med organisationens kultur och ledord. Det skapar tydlighet, lojalitet och engagemang på djupet. Samma metodik kan även användas vid exempelvis förändringsarbeten eller för att få med sig organisationen på en ny strategi.

Därmed har vi under de senaste åren, i samarbete med våra partnerbolag, utvecklat ett antal digitala verktyg för att hjälpa ledare och medarbetare utvecklas på riktigt. Övningarna inkluderar medvetenhet om värderingar, tre tydliga prioriteringar för varje vecka och månad och fler äkta dialoger mellan chef och medarbetare.

Välkommen att anmäla dig till en upplevelsebaserad halvdag där du får tillgång till den senaste forskningen och konkreta arbetssätt inom ledarskap, motivation och värderingsbaserad styrning.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Begränsat antal platser (max 2 personer från samma företag kan anmäla sig till detta event). Detta event är endast för seniora HR och professionella kommunikationsansvariga på företag med minst  50 anställda.