SelfLeaders | Göteborg – Nya perspektiv på ledarskap, värderingar & motivation – 18 april 2018
18204
eventbrite_events-template-default,single,single-eventbrite_events,postid-18204,wpi_db,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Göteborg – Nya perspektiv på ledarskap, värderingar & motivation – 18 april 2018

Göteborg – Nya perspektiv på ledarskap, värderingar & motivation – 18 april 2018

Details
Date:

April 18

Time:

08:30 am - 12:00 pm

Organizer

SelfLeaders

Venue

Ekocentrum, Stiftelsen

Aschebergsgatan 44, 411 33 Göteborg

Göteborg, SE, 411 33


Hur kan din organisation skapa engagemang och riktning utifrån er gemensamma vision och värdegrund? Hur kan motivation, proaktivitet och samarbete stärkas i grupper? Nya perspektiv från forskningen kan ge oss svaren. 


Motiverade medarbetare som tar ansvar och samarbetar är en av de viktigaste faktorerna för långsiktig lönsamhet i organisationer. I sin bok Drivkraft har Daniel Pink sammanfattat över 30 års motivations-forskning. Exempelvis visar allt fler studier från skilda forskningsfält att externa motivationssystem tappar i kraft när det kommer till komplexa och kreativa uppgifter medan arbetet med värderingar och inre motivation blir allt viktigare. 


Frågan kvarstår dock hur man från ledningens och HR:s sida kan bidra till att skapa en kultur som tar tillvara på medarbetarnas inre drivkrafter och få dem att på djupet förstå och brinna för organisationens värderingar och mål. 


På SelfLeaders har vi specialiserat oss på att skapa kulturer där alla ser sig själva som ledare. Vi hjälper individer att integrera sina personliga drivkrafter med organisationens kultur och ledord. Det skapar tydlighet, lojalitet och engagemang på djupet. Samma metodik kan även användas vid exempelvis förändringsarbeten eller för att få med sig organisationen på en ny strategi.


Därmed har vi under de senaste åren, i samarbete med våra partnerbolag, utvecklat ett antal digitala verktyg för att hjälpa ledare och medarbetare utvecklas på riktigt. Övningarna inkluderar medvetenhet om värderingar, tre tydliga prioriteringar för varje vecka och månad och fler äkta dialoger mellan chef och medarbetare.


Välkommen att anmäla dig till en upplevelsebaserad halvdag där du får tillgång till den senaste forskningen och konkreta arbetssätt inom ledarskap, motivation och värderingsbaserad styrning.


Malin Rapp, föreläsare i lyckoforskning och ledarskap, kommer att facilitera denna halvdag. När en framgångsrik karriär som extremt idrottare fick ett brått slut på grund av en allvarlig skada, fick Malin omdefiniera det som verkligen betyder något. Hon blev expert på motivationspsykologi och ledarskap och har en akademisk bakgrund i kognitiv neurovetenskap, positiv psykologi och evidensbaserad förändringshantering.


Som föreläsare arbetar Malin med SelfLeaders för att inspirera ledare och studenter över hela världen, med kunder som Adidas, EY, Bonnier och Harvard University. Malin presenterar under denna halvdag nya perspektiv på vad som driver människor att prestera, vara verkligt effektiva och nå högre samarbetsnivåer.Vi hoppas att du vill och kan komma.