SelfLeaders | Fira Sveriges nationaldag hos SelfLeaders! 4 juni 2018
18641
eventbrite_events-template-default,single,single-eventbrite_events,postid-18641,wpi_db,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Fira Sveriges nationaldag hos SelfLeaders! 4 juni 2018

Fira Sveriges nationaldag hos SelfLeaders! 4 juni 2018

Details
Date:

June 4

Time:

07:45 am - 10:30 am

Organizer

SelfLeaders

Venue

Ekskäret Klustret (Floor 7)

Mäster Samuelsgatan 36, 11157 Stockholm

Stockholm, SE, 11157
Varmt välkommen till SelfLeaders för att fira den svenska nationaldagen!


Sverige AB ringde och behöver en värdegrund! 


SelfLeaders är flitigt anlitade av stora organisationer och företag som behöver förtydliga sin vision och värdegrund och i år har vi fått samtal från vår drömkund, Sverige AB – en medlemsorganisation som under de senaste åren utökat sin medlemsbas och i samband med en ny ledningsgrupp i höst undrar om det också kan vara dags att vässa sin vision och värdegrund. 
SelfLeaders tog sin an uppdraget och har tillsammans med Sveriges styrgrupp föreslagit att vi börjar med en pilot – därför bjuder vi in medlemmar (läs medborgare) och testar att ta fram en värdegrund precis som vi gör för andra kunder såsom Bonnier, Telia och Spotify m.fl.
Den 4 juni förmiddag bjuder SelfLeaders in dig för att prata om värderingar, självledarskap och ”svenskt ledarskap” i världen genom frågor såsom: 


  • Varför anses landet lagom vara extremt när det gäller värderingar?

  • Varför är självledarskap extra viktigt i Sverige?

  • Kan en nation ha gemensamma värderingar i vår globala värld?

  • Olika kulturer har olika värderingar – nationer liksom organisationer. Hur påverkas en organism som integrerar många nya medarbetare från andra värdesystem? Kan lärdomar från organisationer dras till hur vårt land bättre kan inspirera till integration och samtidigt behålla mångfalden i vårt multi-kulturella land?


Vi har även bjudit in Michael Wernstedt från det självorganiserande och värderingsstyrda partiet Initiativet som utlyst behovet för Sverige att ha en vision. Vi välkomnar härmed också andra partirepresentanter att delta och ser framemot en interaktiv upplevelse.
Väl mött den 4 juni kl 07.45-10.30. Vi bjuder då också på en enkel frukost. Registrera dig kostnadsfritt redan idag, antalet platser är begränsade.