Digitala verktyg för att aktivera självledarskap - Self Leaders
20316
eventbrite_events-template-default,single,single-eventbrite_events,postid-20316,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,elementor-default

Digitala verktyg för att aktivera självledarskap

Digitala verktyg för att aktivera självledarskap

Details
Date:

March 24

Time:

01:30 pm - 03:30 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.com/e/digitala-verktyg-for-att-aktivera-sjalvledarskap-tickets-89855234425
Organizer

SelfLeaders

Website: https://www.eventbrite.com/o/selfleaders-13355719153

Hur stöttar vi chefer – oavsett erfarenhet, avdelning och förmåga – till att bli inspirerande förändringsledare?


 


En stor majoritet av alla medarbetare skulle önska att deras chefer kunde bli aningens mer inspirerande och engagerande. Samtidigt frågar sig ledningsgrupper och chefer hur de kan öka mod, kreativitet och effektivitet i sina team.


 


Hur får vi till denna förflyttning


 


Vi tror att det som är bäst för ert team är en kombination av att vi externa inspiratörer kommer några dagar per år och ger energi och perspektiv till ditt team men också att era egna teamleaders och chefer själva får verktyg till att fortsätta övningarna. Repetition är viktigare än intensitet när det gäller att få in nya vanor! 


 


Vår erfarenhet säger oss att det är kombinationen mellan externa inspiratörer som bidrar med perspektiv, energi och verktyg – tillsammans med det interna ägarskapet bland egna teamleaders och chefer, som gör den stora skillnaden.
 


Efter ett par års prototypande och innovation har SelfLeaders tagit fram ett digitalt verktyg som gör förflyttningen möjlig på ett lättillgängligt sätt.
 

Genom vårt verktyg med inspirerande innehåll, animerade filmer och med inslag från forskningen, stöttar vi chefer att hålla egna inspirationsworkshops och stärka förmågor i sina team på daglig basis. Vad sägs om att avsätta 15 minuter av måndagsmötet till att prata kring och praktisera mod? Och nästa fredag kan vi öva upp tilliten på 45 minuter? Och när vi lagt grunden för tillit, låt oss utforska våra styrkor och skuggor över ett lunchpass! Det låter kanske enkelt och självklart är repetition en viktig komponent, men det digitala verktyget möjliggör att chefen själv kan välja tid, plats, tidsåtgång och tema.


 


Den 21 november lanserar vi officiellt vårt Train-the-trainer-(TTT)-verktyg som idag ligger till grund för att stötta kulturresor och chefer i bolag såsom Telia, NENT Group, Lindex m.m.


 


Under dagen får du:
 insyn i praktiska verktyg och övningar som stärker förmågor såsom mod, kreativitet, fokus, personlig hållbarhet, självledarskap m.m.


 med dig lärdomar från våra case där metoden redan implementeras (gästtalare kommuniceras inom kort)


 ta del av upplevelsebaserade övningar kopplat till hur man skapar stärker en lärande organisation 
 möjlighet att nätverka med personer i liknande position som du själv